DELEGACIJA KFS KOD PREDSEDNIKA SRBIJE TOMISLAVA NIKOLIĆA

Predsednik Srbije primio je delegaciju KFS i tom prilikom istakao značaj karate sporta za državu Srbiju. Predsednik Tomislav Nikolić će biti predsednik Organizacionog odbora Balkanskog šampionata koji će se održati u martu 2013. godine u Kragujevcu.

Predsednik Republike Srbije gospodin Tomislav Nikolić je 28.12.2012. godine primio delegaciju KFS u sastavu: predsednik Karate federacije Srbije Slavoljub Piper, predsednik Karate saveza Vojvodine i član UO KFS Strahinja Tepavčević, predsednik Beogradskog karate saveza i član UO KFS Nenad Korapanovski, direktor KFS Predrag Stojadinov, selektor KFS Goran Šćepanović i predsednik Organizacionog komiteta Balkanskog šampionata u karateu Milenko Marjanović.

Predsednik Tomislav Nikolić je prihvatio da bude počasni predsednik Organizacionog komiteta 14. Balkanskog šampionata u karateu za kadete i juniore, 18. Balkanskog šampionata za decu i 3. Balkanskog kupa za mlađe seniore do 21. godine koje će se održati u Kragujevcu od 29. do 31. marta 2013. godine.